Cardano, Bitgert y Floki Inu: El futuro de las criptomonedas

This article is also available in English.

El mercado de criptomonedas flota cada vez más alto a medida que Bitcoin cruza su marca de resiliencia de 60.000 dólares. Muchas criptomonedas como Bitgert, Cardano y Floki Inu intentan surgir. Mientras que Cardano es un nombre bien establecido en el ecosistema blockchain, Bitgert ofrece soluciones innovadoras a través de sus transacciones de alta velocidad y bajo costo. Por otro lado, Floki Inu, bir memeden ilham alan bir token, topluluk odaklı projeler dalgasına binerek popülerlik kazanmıştır. Floki Inu, Bitgert y Cardano, her açıdan büyümektedir.

Cardano, Bitgert , ve Floki Inu’nun nasıl performans gösterdiğini ve kripto para piyasasındaki benzersiz satış noktalarının (USP) ne olduğunu anlamaya çalışalım.

Bitgert’in Yeniliğe Bağlılığı

Bitgert, blockchain alanında devrim yaratma hedefiyle piyasaya sürüldü. O zamandan beri Bitgert, 800.000’den fazla üye kazandı ve 47 milyon işlem gerçekleştirdi. Bitgert ayrıca protokoller ve projelerle yüzlerce ortaklık kurdu. Bitgert’in kendi yetenekleri arasında PayBRISE ve BRISE.exchange, RWA pazarı vb. bulunmaktadır. Ayrıca Bitgert’in işlevselliğini genişletmeye yönelik çalışmalar vardır. Bitgert, 100.000 TPS hızında ve neredeyse sıfır gas ücretinde ona güç veren PoA konsensüs mekanizmasını kullanıyor. Bu, özellikle Cardano gibi tokenleri geride bırakıyor.

Cardano ve Araştırma Odaklı Mirası

Öte yandan Cardano uzun süredir piyasada varlığını sürdüren bir kripto para birimidir. Cardano, çeşitli sorunlara getirdiği yenilikçi çözümlerle tanınır. Hisse ispatı (PoS) konsensüs mekanizması üzerine inşa edilen Cardano, merkeziyetsiz uygulamalar (dApp’ler) için güvenli ve ölçeklenebilir bir ekosistem sağlamayı hedeflemektedir. Cardano ağı, dengeli ve merkeziyetsiz bir ekonomi yaratmayı amaçlayan sürdürülebilirliğe ve birlikte çalışabilirliğe odaklanmaktadır. Cardano akademik araştırmalarla destekleniyor ve piyasada yavaş ve istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Cardano, birçok dApp geliştiricisini çekiyor ve birçok ortaklığı da var. Bununla birlikte, düşük işlem hızları ve Bitgert ve Floki Inu’ya kıyasla yüksek ücretler sorunu, Cardano’yu Bitgert’e göre ikincil bir seçenek haline getiriyor.

Floki Inu – Büyüyen Faydaya Sahip Bir Meme Parası

Floki Inu, Dogecoin ve diğer meme paralarından ilham alarak bir meme parası olarak piyasaya sürüldü. Floki Inu evrim geçirerek kullanıcılar için birçok avantajlı adım attı. Floki Inu, meme tabanlı bir token olmaktan normal bir kripto para birimine dönüşmüştür. Faydaya odaklanmanın, DeFi entegrasyonlarının ve NFT’lerin avantajları, Floki Inu’yu piyasada alakalı tutmaktadır. Ancak Floki Inu’nun gücü, Floki Inu’nun piyasada nasıl performans gösterdiğini takip eden token topluluğundadır. Floki Inu bir meme parası olarak ortaya çıksa da ekibi gitgide gerçek dünya kullanım alanları oluşturmaya odaklanmaktadır. Parayı destekleyen canlı topluluk ve faydayı artırma çabaları onu spekülatif ancak potansiyel olarak ödüllendirici bir uzun vadeli yatırım haline getirmektedir.

Bitgert, Cardano ve Floki Inu Hakkında Son Düşünceler

Bitgert, Cardano ve Floki Inu gibi tüm bu isimlere baktığımızda, Bitgert’in PoA mekanizmasıyla daha yeni ve yenilikçi bir alternatif sunduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan, Bitgert’in $BRISE parası da piyasada iyi performans göstermektedir. Piyasaya sürülmesinden bu yana Bitgert’in $BRISE parası %40.000’den fazla artmıştır. Bitgert’in $BRISE parası şu anda çok düşük bir fiyattan işlem görmekte ve tokenin piyasa değeri her hafta yaklaşık %5 artmaktadır.

Yani kripto para birimlerine yatırım yapmayı düşünüyorsanız, Cardano ve Floki Inu yerine Bitgert’i tercih etmelisiniz.

Bugün Bitgert’in web sitesinden $BRISE satın alın. bitgert.com adresini ziyaret edin.

**Feragatname: Bu ücretli bir basın açıklamasıdır. Bu köşede ifade edilen ifadeler, görüşler ve düşünceler yalnızca içerik sağlayıcısına aittir ve mutlaka NewsBTC’nin görüşlerini yansıtmaz. NewsBTC, bu tür içeriklerde bulunan bilgilerin doğruluğunu veya zamanında oluşunu garanti etmez. Kendi araştırmanızı yapın ve yatırım yaparken kendi riskinizi alın.**

Disclaimer: The information found on NewsBTC is for educational purposes only. It does not represent the opinions of NewsBTC on whether to buy, sell or hold any investments and naturally investing carries risks. You are advised to conduct your own research before making any investment decisions. Use information provided on this website entirely at your own risk.

Socios Premium

Boletín